Modele de turbane din esarfe

Modele de turbane din esarfe

Si la finale… le supriza! Turbanul fusionner la Fix cu… Pina Colada! Să avem un week-end senzațional. Luv, em! Eu am găsit în Tenerife o variantă pratiă și cochetă. Nu mai zic că este și în tendance. Le Turbanul! AM achiziționat o eșarfă și asta a fost. Nu mai zic că turbanul Cine protejează și părul de razele soarelui. Cum să Îţi faci singură un turban? Chiar nu e Mare șmecherie, Dacă nu ai în plan un turban elaborat. Uite care sunt CEI trei pași simpli.

Atâtde aprécier sunt turbanele că potï să găsești MII de tutoriale video. Unii au și pagini de Facebook PE tema asta, în caz că vrei să te inspiri: Turbanista citeste si: topul DIETELOR incredibil de tâmpite! RÂZI și plângi 1. Pregăteşte părul uscat cu un spray texturizant. Practic, ai nevoie de ACEA textură uscată specifică zilelor petrecute la Mare pentru a da lookului o nonşalanţă sexy. Apoi, Dacă părul sont textura potrivită, eşarfa va rămâne mai bine acolo unde ai fixat-o iniţial. 5. Coboară Vârfurile eşarfei la ceafă şi găseşte ponctul cel mai bun pentru a le înnoda. Gata! 4. trage Vârfurile eşarfei în sus şi răsuceşte-le de Două ori în Centrul frunţii, chiar puţin mai sus de Linia părului. 2.

Răsuceşte părul la ceafă Într-un COC nefinisat. Important este să îl fixezi bine cu ACE de păr. Nu știu altele cum sunt, Dar eu în de l`UE, de la să nu văd fond de Ten, Rimel sau fixativ. Eh bien, sunt Cam sătulă de ele. Așa că în cele mai multe cazuri o pălărie, ochelari de Soare și un RUJ… sunt de ajuns. AM văzut de-alungul timpului o Grămadă de domnișoare corigente la acest Capitol. Păcat că nu înţelegem că naturaleţea este Cheia! Am vazut păr Tapat, fard Cât cuprinde si zorzoane, de zici că plecau la Club, nu la plajă.

Cum ITI aranjezi părul Când Mergi la plajă? În canicula verii, un astfel de look este Cât se poate de Inspirat. Îl poţi obţine în mai puţin de trei minute şi nu Îţi va sollicita prea mult atenţia peste Zi. Fie că ça la Mare, PE plajă, fie PE străzile încinse ALE oraşului, un turban obţinut dintr-o eşarfă colorată te va scoate cu singuranţă DIN rutină şi DIN anonimat. Tot ce trebuie să faci este să respecţi paşii de mai jos: vă spuneam că Vara asta suntem Boho-chic. Uite cum să Cine aranjezi turbanul tău Boho-chic! 3. Împătureşte o eşarfă Lungă şi îngustă Într-o fâşie de aproximativ şapte Centimetri lăţime. Plasează mijlocul acesteia la ceafă. Pentru mai mult volum, poţi suprapune Două eşarfe, aşa cum s-a procedat în exemplul de faţă, DIN prezentarea Marc Jacobs.

Dans concluzie, de ce ai nevoie? Ai nevoie de o eșarfă colorată și de un zâmbet Cât Casa. Și AR mai fi ceva…. Dar Cine filé la finale!.